Tilbage

Lørdag d. 20. april - Talk og workshop med superhækler Rose Svane

Hækling som coping strategi

Hækledesigner Rose Svane redefinerer hæklekunsten og gør det til en oase, hvor kreativitet og ro forenes. Med en forankret tro på kreativitetens meditative kræfter fortæller Rose om sin rejse med hækling og en bæredygtig og miljøvenlig tilgang til mode. Hør hvordan du kan bruge hækling som coping strategi.
Efter talk'en kan du være med til en workshop med Rose - her er der et begrænset antal pladser.

TALK kl. 13:

Med sine blot 24 år er den danske hækledesigner og forfatter allerede et stort navn inden for det kreative håndarbejde. I maj 2022 udgav hun sin første bog, Rose Svanes hæklerier, og siden da har karrieren taget fart. Hendes bog er siden hen blevet oversat til tysk, finsk og engelsk (og snart også hollandsk), og hun har afholdt utallige hækleworkshops og -foredrag landet over.

Nu kommer Rose Svane til Tønder Kulturskole og fortæller om sin spændende rejse med hækling. Vi har mere end nogensinde før brug for håndarbejde af mentale årsager, og foredraget handler også om, hvad der sker i hjernen, når man udøver håndarbejde. Talk'en tager 1 time.

Talk'en alene koster 50 kr., og du kan hente din billet her: Rose Svane Talk.
Bagefter vil der være mulighed for at købe en signeret Rose Svanebog om hækling.

WORKSHOP kl. 14.30:

Så bliver der mulighed for at deltage i en 2 timers hækleworkshop med Rose Svane! Her er der et begrænset antal pladser, så skynd dig at melde til. Ved tilmelding til workshoppen får man automatisk gratis adgang til talken via workshopbilletten.

I Rose Svanes hækleworkshop er der fokus på det meditative rum, og i workshoppen skal der hækles i cirkler, hvor selve hæklingen af cirklen skaber en ro. Der er selvfølgelig også fokus på design, og efterfølgende du kan bruge dine hæklerier som en fin coaster eller placemat.
Materialer til workshoppen udleveres til deltagerne.

Workshop og talk sammen koster 150 kr., og du kan hente din billet her: Workshop og talk med Rose Svane