Slagtøjskoncert for 200 børn

Nanaza Percussion Duo gav stor musikalsk og sjov oplevelse

200 børn fra 3. og 4. klasse fik en stor oplevelse, da den professionelle slagtøjsduo Nanaza Percussion Duo gæstede Kulturhuset i Tønder. Duoen, der består af Henrik Cornelius og Ronni Kot Wenzell, spillede klassiske værker for marimba og vibrafon samt slagtøj. Derudover fangede de børnene med musik fra computerspil og sjove musikalske fortællinger, hvor musikken understregede stemningen. Og endelig fik børnene også selv lov til at prøve at spille marimba. Eleverne kom fra Tønder Grundskole, Marieskolen og Ludwig Andresen Schule.
Tønder Kulturskole havde arrangeret koncerten, der var støttet af Slots- og Kulturstyrelsens pulje Kunstneriske Sommeraktiviteter 2021.

Du kan også lære at spille marimba og slagtøj

Kulturskolen har netop udbudt marimba og slagtøj som nyt musikfag. Du kan læse mere om det her.