Tågens Syerske - en poetisk danse-teaterperformance

På søndag går det løs! Her kan du se "Tågens Syerske" i Schweizerhalle Tønder Kulturhus kl. 17.  Tågens Syerske er en poetisk danse-teaterforestilling for elever fra 5. kl. - 3. G i et dansk-tysk samarbejde. Eleverne har haft workshops i dans og i billedkunst. Det er vores balletlærere Stela Korljan og Mircea Suciu-Korljan, der har skabt koreografi og iscenesættelse og har undervist eleverne i dans. Scenedesign og kostumer er skabt af kulturskolelærer Gabriele Beismann og Silkelazarevic fra Heinrich-Heine- Schule i Büdelsdorf. De to billedkunstnere har også undervist eleverne i kostume- og scenografifremstilling.
Kulturskolens ballethold samt skoleelever fra både dansk og tysk side deltager i forestillingen.

Der er gratis adgang til forestillingen i Tønder.
Tågens Syerske opføres også søndag d. 5. juni kl. 17 på Nordkolleg Rendsburg.